Széchenyi 2020

Eredmények és
távlati célok

Szakmai szemmel

Ismerje meg, hogyan értékeli a 2007-2013-as ciklus eredményeit Pogátsa Zoltán és László Csaba közgazdász, illetve Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Pogátsa Zoltán

Fejlődni, emberi erőforrással

Pogátsa Zoltán közgazdásszal az elmúlt pénzügyi ciklus tanulságairól, a gazdaságszerkezet hézagairól és a jövőbeni lehetőségekről beszélgettünk.

Tovább az interjúhoz »

László Csaba

Sikeresen zártuk az első ciklust

Az első uniós pénzügyi ciklus forrásainak 100%-os lehívásával Magyarország az egyik legjobb pozícióban zárta a 2007–2013-as időszakot. A most lezáruló időszak eredményeiről, valamint a 2014-től 2020-ig tartó következő ciklus kihívásairól és a prioritásokról beszélgettünk László Csabával, a KPMG szenior partnerével, a tanácsadási üzletág vezetőjével.

Tovább az interjúhoz »

Lázár János

Magyarország fejlődése a cél

Minden korábbi elképzelést felülmúló eredménnyel zárja hazánk a 2007–2013-as EU-s pénzügyi ciklust, ugyanakkor sikerült Brüsszelben elérnünk, hogy a következő fejlesztési periódus a gazdaságélénkítés jegyében telhessen. Az elmúlt évek tapasztalatairól és az előttünk álló kihívásokról Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszterrel beszélgettünk.

Tovább az interjúhoz »